Slip for smerter og ubehag ved sex med en god glidecreme

11 juli 2018 Astrid Pedersen
Slip for smerter og ubehag ved sex med en god glidecreme

Er sexlivet blevet en sur pligt for dig som kvinde på grund af smerter, tørhed og eventuelt tilbagevendende svamp eller underlivs betændelse? Så kan det skyldes, at din vagina ikke danner nok af de sekreter, som skal til for at gøre sex til en behagelig oplevelse. Og så er der jo ikke meget sjov ved at have et regelmæssigt sexliv – heller ikke selv om man har lyst.

Glidecreme hjælper lysten på vej

Med tiden kan nemlig selve lysten sagtens forsvinde, hvis sex gentagne gange bliver forbundet med noget ubehageligt og smertefuldt. Og uanset hvad grunden kan være til, at din krop ikke responderer på lysten – det være sig overgangsalderen, andre hormonelle forandringer, stress, sygdom eller medicin – er der i hvert fald ingen grund til, at du skal droppe dit sexliv.

Der findes nemlig en enkelt løsning til at få glæden ved samleje tilbage. Og det er simpelt hen at erstatte din naturlige smørelse med en glidecreme af høj kvalitet. Med glidecreme kan du undgå den øgede friktion, som giver anledning til smerterne og til irritation af slimhinderne, som kan føre til infektion. En god glidecreme kan sagtens bruges hver dag uden at forskubbe den naturlige bakterie- og surheds balance, som eksisterer i dit underliv – faktisk kan den hjælpe den lidt på vej, da du oftere vil have sex, med alle de fordele, dette indebærer.

Find den rette glidecreme online

Der er i dag mange flere varianter af glidecreme på markedet end nogen sinde før. Hos belugi.dk finder du, blandt Nordens største og mest velassorterede udvalg af sexlegetøj og erotisk tilbehør, en bred vifte af glidecreme fra brands så som Pjur, Colt, Rocks-off, Amoreane, Shunga, Fleshlube, Durex og XR Brands. Samtlige produkter er testet for allergener og fri for hormonforstyrrende stoffer. Og hos belugi.dk er der tilmed risgaranti, så du ikke finder tilsvarende produkter fra disse brands billigere andre steder.