Sexlegetøj der gør legen endnu sjovere

29 september 2017 Camilla Skøtt
Sexlegetøj der gør legen endnu sjovere

Sexlegetøj er ikke kun for singler – det kan bestemt også være et ekstra kick, når der leges partnere imellem. I løbet af de sidste 10 år er salget af voksenlegetøj eksploderet, og hvad det skyldes, er ikke til at sige. måske er vi kvinder bare blevet mere opmærksomme på vores behov? Uanset hvad, så er dildoen et af de mest anvendte former for sexlegetøj, og netop den vil vi komme lidt nærmere ind på i denne artikel.

En ældgammel opfindelse

Dildoen er sandsynligvis det ældste stykke sexlegetøj, der findes. Den har været kendt siden oldtiden, hvor den blev fremstillet i træ, og brugt til vaginal stimulation ligesom i dag.

I dag fås dildoer også i træ, men det er et af de materialer, der er blevt trængt i baggrunden til fordel for silikone, glas og stål. Hvor silikone er blød og naturlig, er glas og stål hårdt og køligt, hvilket giver en helt anden oplevelse, end den vante.

Fra penisfacon til skulpturer

Man skulle umiddelbart tro, at dildoer altid bliver udformet som en penis, men det er faktisk temmelig langt fra sandheden. Den realistiske dildo er måske stadig favoritten hos mange, men efterhånden findes dildoer i et utal af former – nogle af dem er på kanten af kunstneriske skulpturer.

Køb din dildo med 100 % diskretion

Er du ikke typen, der farer ned i den nærmeste sexshop og rådgiver dig med ekspedienten? Så kan du i stedet købe din dildo online på https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer. Her får du prisgaranti, og samtidig er du garanteret fuld diskretion, så du ikke får røde ører, når posten kommer med din pakke.

Din dildo bliver leveret enkelt og uden hentydning til indholdet, så du kan pakke den ud i ro og mag, og begynde at eksperimentere, når du føler dig tryg ved situationen. Enten alene eller sammen med din partner.