Sex efter overgangsalderen? Vælg den rette glidecreme

04 april 2018 Astrid Pedersen
Sex efter overgangsalderen? Vælg den rette glidecreme

Når sexlivet ikke altid går som smurt, kan det skyldes mange forskellige faktorer. Kvinder oplever meget store udsving i graden af fugtighed, afhængig af kost og hormonbalance. Når en kvinde er kommet ud på den anden side af overgangsalderen – også kendt som menopausen – er hendes hormonspejl ændret markant. Dette kan, ud over manglende frugtbarhed, betyde, at hun helt mister evnen til at udskille de sekreter, som flød så frit i ungdommens vår. Og dette kan nemt tolkes som manglende lyst til erotiske udfoldelser. Men sådan behøver det slet ikke at forholde sig.

God sex i senior årene med glidecreme

Modne kvinder har faktisk ofte lige så meget lyst til sex som deres yngre medsøstre. Ofte endda mere, da de er nået til et punkt i livet, hvor det ydre pres er aftaget. Børnene er voksne (og som oftest ikke længere ekstremt krævende), karriereræset er aftaget i styrke, og finansielt står de fleste stærkere i deres senior år, end de har gjort længe. Så hormonelle teknikaliteter bør ikke stå i vejen for de seksuelle eventyr. Og her kommer glidecreme ind i billedet.

Købe glidecreme online i webshop med sexlegetøj

Hvis det kniber med at få sexlivet til at køre, kan man evt. prøve en god glidecreme. Hvis man ikke har lyst til at købe apotekets praktiske variant, kan man hos belugi.dk finde glidecremer baseret på vand eller silicone. Siliconebaseret glidecreme har den store fordel, at den ikke fedter, og er mere glat i teksturen. Den siliconebaserede glidecremeopsuges ikke i huden, er drøj i brug, og er et eminent middel til at mindske friktionen ved samleje. Hvis der anvendes kondom eller sexlegetøj – for eksempel dildoer – bør vandbaseret glidecreme anvendes, da siliconebaseret glidecreme kan ødelægge latex og siliconebaseret legetøj og prævention. Find erotiske hjælpemidler og andet sexlegetøj på belugi.dk